slovenščina  
home about news contact newsletters
 
  Home  /  Nakupovalni pogoji
   
 
 
Nakupovalni pogoji

Osnovni podatki
most-si d.o.o.
družba za trgovino, storitve in svetovanje
Hrib 21 
4205 Preddvor 
 
Tel: 04 2555 031
GSM: 040 907 664 ali 040 852 049
e-poštni naslov: info@most-si.com
spletna stran: www.most-si.com ali 
www.velosimed.most-si.com in
www.velosimed.com
 
Transakcijski račun: 0510 0801 2470 409
Matična številka: 2348942
Davčna številka: SI42950635 

Nakup
1. Pravica do preklica naročila
Naročilo lahko prekličete kadarkoli pred prejemom blaga. Pošiljko lahko zavrnete tudi poštarju, ali pa paket preprosto ne dvignete na pošti. Naročilo lahko prekličete po elektronski pošti in sicer na: narocila@most-si.com ali na info@most-si.com, ali pa po telefonu na: 040 907 664, vsak dan od ponedeljka do petka, od 8:00 do 16:00 ure.
2. Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga 
Kupec ima pravico, da kupljeno blago zamenja iz naslova enoletne garancije. Enoletna garancia velja za vse izdelke. V primeru vračila kupec sam poravna stroške, nastale ob nakupu vrnjenega artikla. Vrnjeni izdelki morajo biti nepoškodovani in v originalni embalaži. Izdelke pošljite na zgornji naslov. Po prejemu izdelka vam bomo izdelke zamenjali v najkrajšem možnem času.
Pojasnilo: internetna prodaja poteka preko spletne trgovine Zagrabi.si, ki ima vse najmodernejše in preverjene mehanizme popolnoma varnega naročanja preko spleta.

Dobava
Naročeno blago ostane do poravnave celotne kupnine v lasti most-si d.o.o. Pridržujemo si pravico dostave proti plačilu samo po povzetju. 
Izdelke, ki so na zalogi, vam bomo v najkrajšem možnem času po pošti dostavili na vaš naslov. V kolikor izdelka trenutno ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili. 

Dostava
Vse izdelke, ki so na zalogi vam bomo v roku 4-5 delovnih dni po pošti dostavili na vaš naslov. Če vas takrat ni doma, vam bo poštar pustil obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni. 

Način plačila
1. Po povzetju. 
Poštnemu uslužbencu ali dostavljalcu ob prevzemu izročite gotovino in pošta bo s položnico za vas opravila plačila. 
2. Po predračunu
Pri tej obliki plačila vam pošljemo predračun. Ko je plačilo predračuna opravljeno in vidno na našem računu (običajno najkasneje naslednji dan po vašem nakazilu), vam v roku treh delavnih dni pošljemo plačano blago. Lahko nas o nakazilu tudi obvestite. Prednost takšnega plačevanje je v tem, da se zmanjšajo stroški poštnine in poštne provizije v povprečju za dva evra ali celo več.
3. S plačilnimi karticami (preko Zagrabi.si) - vse nadaljne informacije so vam na voljo na Zagrabi.si

Cene
Vse navedene cene na spletni strani www.most-si.com so navedene v evrih in že vsebujejo davek na dodano vrednost (DDV). Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne objave.

Varovanje podatkov
Vaši podatki so pri nas računalniško obdelani in varovani v skladu z vsemi veljavnimi predpisi. Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke obravnavali zaupno, jih skrbno varovali in v nobenem primeru posredovali ali prodali tretji osebi, razen ko je to v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in to zahteva uradni pristojni organ.
Thought for the day

"Radost, blaženost ali sreča ni nagrada za vrlino, temveč je vrlina sama."

Spinoza, Etika III

 
  aims, objectives | curiosity | faq | newsletters | glossary  
 
  STAY CONNECTED     |  2010 © Most-si d.o.o. All rights reserved SITEMAP | AUTHORS