english  
domov o nas novice kontakt novičarska lista
 
  Domov  /   Nevrovadba  /  Uporaba nevrovadbe  /  Navodila za uporabo nivojev 1-6

Razlaga binauralnih tonov Izdelek Uporaba nevrovadbe Koristi Preizkus nevrovadbe
 
 
Navodila za uporabo nivojev 1-6
Pogosta vprašanja
Instructions for use, levels 1-6:
Navodila za uporabo nivojev 1-6

Navodila za uporabo VelosiMed nevrovadbe: nivo 1- 6 

 

 1. POMEMBNO! Poslušajte samo s stereo slušalkami! 
 2. Udobno se namestite, najbolje v sedeči položaj z zravnano hrbtenico. Zaprite oči in poslušajte VelosiMed nevrovadbo ves čas z zaprtimi očmi. 
 3. Ne preskakujte nivojev! Največji učinek boste dosegli s postopno vadbo. Analogija: če še nikoli niste tekli v življenju se verjetno ne boste takoj lotili maratona. Enako velja za VelosiMed nevrovadbo - postopnost je nujna, če želite maksimalne koristi in učinke. 
 4. Za Nivo 1: Prve 14 dni poslušajte samo prve pol ure Nivoja 1. 
 5. Za vsak nivo potrebujete vsaj pol leta dokaj redne vadbe. Redna vadba pomeni pomeni poslušanje VelosiMed nevrovadbe enkrat na dan. 
 6. Od Nivoja 2 naprej si lahko drugi del z naslovom predvajate tudi večkrat, če vaša meditacija traja več kot uro. Vendar vedno najprej poslušajte prvi del, nato drugi del, ki ga nato lahko ponovite. 
 7. Če prakticirate katerokoli obliko meditacije, kontemplacije ali litanije, jo enostavno združite z VelosiMed nevrovadbo. Nadaljujte torej s svojo običajno prakso, le da ob tem še poslušate VelosiMed nevrovadbo. 
 8. Naj vas ne motijo misli, ki se vam pojavljajo med poslušanjem VelosiMed nevrovadbe. 
 9. Cilj dolgoletne meditacije je dejansko meditacija brez misli in notranjega dialoga, vendar je potrebne precej vaje in predvsem predelave podzavestnih vzorcev, zavor, frustracij, da vam bo to uspelo. Bistvo VelosiMed nevrovadbe je ravno v tem, da vam pomaga odkriti disfunkcionalne podzavestne vzorce, da jih ozavestite in sčasoma prerastete. Misli, ki se vam med vadbo pojavljajo samo čim bolj neprizadeto opazujte. 
 10. Sprejmite vse kar se vam dogaja (vključno s tem, če imate občutek, da se vam nič ne dogaja) med nevrovadbo kot naravni proces vaše osebnostne rasti. Vsaka oseba je svet zase in dojemanje nevrovadbe je pri vsakem človeku drugačno. Pri nevrovadbi ni pravih in nepravih odzivov, tudi ne pričakujte, da se vam bodo iskustva iz prejšnega nivoja ponovila v naslednjem. Enostavneje povedano: karkoli se vam med nevrovadbo dogaja je pravilno za vas.

 

 

Mnenja udeležencev

 • 11.06.2014  
  Alenka: Nevrovada mi je pomagala iz dokaj depresivnega obdobja. Dejansko sem veliko bolj pozorna na to kaj in kako delam. Imam več izbire v življenju, pa ...
 • 11.06.2014  
  Vesna: Neverjetno me pomirja. Lažje grem skozi dan. Hvala.

 • 06.12.2013  
  Milena: Hvala!

  ne morem verjeti, da migren ni več. Nevrovadba je super.

Modra misel

Kadar razglašaš mir s svojimi ustnicami, bodi previden, da ga imaš še več v srcu.

Sv. Frančišek Asiški (1182?–1226)


Nakupovalni pogoji Zanimive povezave Seznam/cenik delavnic Zanimivo in novosti Hipnoza


 
  nameni, cilji | zanimivo | pogosta vprašanja | novičarska lista | slovar izrazov  
 
  OSTANIMO POVEZANI     |  2010 © Most-si d.o.o. Vse pravice pridržane KAZALO STRANI | AVTORJI