english  
domov o nas novice kontakt novičarska lista
 
  Domov  /   Psihoterapija

Psihoterapija Klinična hipnoterapija Transpersonalni NLP Regresija v prejšna življenja
 
 
Psihoterapija

EurotasPMBistvo transpersonalnega pristopa je v tem, da klientu pomagamo najti njegovo celovitost, notranji mir in zadovoljstvo, ki nista odvisna od zunanjih dejavnikov, temveč klient postane sposoben delovati iz opolnomočene pozicije ne glede na prepreke na katere v življenju naleti.

 

Namen transpersonalne psihoterapije je de-programiranje podzavesti, s čimer omogočimo boljši dostop do višjega uma, modrosti in intuicije in vam s tem pomaga spremeniti neželjena obnašanja in izboljšati kvaliteto vašega življenja na vseh področjih

Transpersonalna psihoterapija gre še naprej od Ega in dosega notranjo modrost in intuicijo. Cilj je povečati ozaveščenost o osebnostnih in socialnih programih, ki so naloženi v nas. Z večjo ozaveščenostjo pridobite večjo osebno izbiro, da obdržite ali zavrnete te programe. Ko izberete zavrnitev starih programov, se neželeni vzorci de-programirajo v nove polno funkcionalne in konstruktivne vzorce.

Transpersonalna psihoterapija je psihoterapija z globokimi in dolgotrajnimi rezultati. Ker pri nas zavarovalnice ne povrnejo stroškov dolgotrajnih psihoterapij morda iščete terapijo, ki vas bo pripeljala do pomembnih rezultatov le v nekaj terapijah. In hipnoterapija vam to omogoča. Transpersonalna hipnoterapija izhaja iz transpersonalne psihologije, ki v sebi zajema znanja in metode, ki so zajeta v vseh štirih valovih razvoja psihologije: 1) psihoanalitični 2) behavioristični, 3) humanistični in 4) transpersonalni val.

Konkretno to pomeni, da s psihoterapevtom delate na vseh štirih nivojih vašega problema (na primer: prekomerna teža):

1. podzavestni problemi, zavore (ugotoviti, razumeti psihične rane iz otroštva, ki so pripeljale do prekomerne teže)

2. navada, ki jo je potrebno spremeniti (manj odpirati hladilnik npr.)

3. osebna odličnost (doseči fizično, čustvene in zavestne potenciale, ki se tičejo problemov s telesno težo)

4. duhovni potencial (razširiti perspektivo, pridobiti modrost – videti izbire in duhovne pridobitve)

Transpersonalna psihoterapija dodaja k klasičnim psihoterapijam še četrti val – vaš duhovni potencial. Cilj je doseči, kontaktirati in uporabiti svojo notranjo modrost - torej vaše opolnomočenje.

 

Modra misel

Oseba ni niti stvar, niti proces, temveč odprtina, oziroma prostor skozi katerega se lahko udejanji absolutno.

Ken Wilber


Cenik terapij in pravice klienta Urnik seminarjev in delavnic Urnik delavnic Zanimive povezave Seznam/cenik delavnic Skripti za hipnoterapevte Zanimivo in novosti Psihoterapija


Dodatne vsebine

 Prijavnica na delavnice
 Osnove NLP in vaje

 
  nameni, cilji | zanimivo | pogosta vprašanja | novičarska lista | slovar izrazov  
 
  OSTANIMO POVEZANI     |  2010 © Most-si d.o.o. Vse pravice pridržane KAZALO STRANI | AVTORJI