english  
domov o nas novice kontakt novičarska lista
 
  Domov  /   Transhipno  /  Hipnoterapija  /  Vaša prva hipnoterapija

Hipnoterapija Klinična hipnoterapija Transpersonalni NLP Regresija v prejšna življenja
 
 
Komu je namenjena
Priprava Cd-jev avtohipnoze
Vaša prva hipnoterapija
Osebna odličnost: šport
Obvladovanje stresa
Verjetja
Arhetipi
Abraham Maslow
Vaša prva hipnoterapija

Kako potekajo terapije v hipnozi?

Za vsakega klienta posebej pripravim osebni načrt in skupaj s klientom dorečeva strategijo, ki bo pripeljala do najboljših rezultatov.

Poudariti pa moram, da transpersonalna hipnoterapija zahteva od vas aktivno udeležbo in polno sodelovanje. Brez vašega dela in želje po spremembi so čudeži nemogoči.

Vaš prvi obisk običajno traja dve uri. Uvodni intervju, ki traja približno tri četrt ure je brezplačen. V tem intervjuju vam razložim kaj je hipnoza in kaj ni, in kaj lahko pričakujete od hipnoterapije. Vi mi opišete svoj problem oziroma želje in potem vam zastavim nekaj vprašanj, takoda dobim jasnejšo sliko. Sledi kratka hipnoza, tako da dobite občutek kaj je trans. Nato sledi že prva terapija, če se vi seveda s tem strinjate.

Kaj se dogaja med hipnoterapijo?

Običajno boste sedli v udoben naslonjač in, ko boste pripravljeni bom začela z indukcijo v stanje transa. Indukcija je sklop izbranih besed in stavkov, ki vas vodijo v sproščen in udoben trans. Če vas je hipnoze strah, ali ste rahlo nezaupljivi vam bom najprej s kratko demonstracijo pokazala kaj pomeni hipnoza in kaj pomeni biti v transu. Tako boste občutili kaj je hipnoza in njeno neverjetno moč in enostavnost.

V hipnoterapiji niste pasivni opazovalec in terapevt/ka ni čarovnik, ki vas bo samo z močjo sugestij spremenila in odpihnila vse vaše težave. Čeprav boste v sproščenem stanju in v transu, boste ves čas aktivno sodelovali s terapevtom/ko in ves čas se boste zavedali kaj se z vami dogaja. Kaj točno se bo v posamezni terapiji dogajalo je seveda odvisno od vaše problematike in od trenutne metode, ki bo najprimernejša v danem trenutku.

Po koncu terapije vas varno pripeljem iz transa, nazaj v normalno zavest. Za večino ljudi je vsaka terapija novo okno vase in običajno so po terapiji zelo zadovoljni, saj so predelali enga od svojih problemov. Nikoli se še ni zgodilo, da bi klienta pustila na sredi nedokončanega procesa ali odprte duševne rane – vedno poskrbim, da zaključiva s pozitivno rešitvijo ali uvidom.

Modra misel

"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots."

Albert Einstein


Cenik terapij in pravice klienta Urnik seminarjev in delavnic Urnik delavnic Zanimive povezave Seznam/cenik delavnic Skripti za hipnoterapevte Zanimivo in novosti Psihoterapija


Dodatne vsebine

 Prijavnica na delavnice
 Osnove NLP in vaje

 
  nameni, cilji | zanimivo | pogosta vprašanja | novičarska lista | slovar izrazov  
 
  OSTANIMO POVEZANI     |  2010 © Most-si d.o.o. Vse pravice pridržane KAZALO STRANI | AVTORJI